Iedereen digitaal vaardig met Microsoft 365

Wij maken organisaties en medewerkers digitaal vaardig(er). Dat doen we niet eenmalig, maar continu. We maken Microsoft 365 begrijpelijk, toegankelijk en leuk voor iedereen.

Het verhaal van Workspace Heroes

Workspace Heroes: een optelsom van jarenlange ervaring en tientallen projecten. We weten waar we het over hebben. We zijn toegankelijk, transparant en spreken in begrijpelijke taal.

Deze ervaringen zijn gecombineerd met meerdere methodieken in onze unieke aanpak “Adoption by Doing”. Met deze gespecialiseerde aanpak is Workspace Heroes een van de weinige Microsoft Partners die is toegelaten tot Microsoft Solutions Partner for Modern Work.

De vrouw – ja, dat lees je goed – achter Workspace Heroes zit IT-consultant Carina de Vries. Carina is niet alleen een expert in alles wat met IT te maken heeft, maar is ook een goede luisteraar en een expert in het maken van grappen. Een verademing in de wereld van computertaal en innovatiedruk.

Het Workspace Heroes team bestaat uit IT trainers, Office 365 consultants, communicatie experts en change coaches.

Trotse partner van…

Workspace Heroes heeft de eer om een van de weinige Microsoft Partners te zijn die is toegelaten tot Microsoft’s Customer Success Community in Nederland. Via deze community zijn we een van de eersten die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en wat er op komst is over over Microsoft 365 en Teams. We gebruiken die kennis in onze missies om ervoor te zorgen dat je altijd werkt met de nieuwste inzichten en tools.

Wij werken samen met de volgende Microsoft Partners

Communicativ
AvePoint
Software One
Hallo,

Ontmoet de heroes

Carina de Vries
Carina de VriesDirecteur
Bas Agbeko
Bas AgbekoSales en Business Development

Ben je klaar om te beginnen?

Verbeter je werkplek met onze helden. Start de verandering, maak impact. Plan nu een afspraak!

Trots om te hebben gewerkt met…