Join the community

Je bent als zzp-er een kei in je vak! En na jaren bij bedrijven te hebben gewerkt, geniet je van de vrijheid van zelfstandig zijn en zelf besluiten welke opdrachten je aanneemt.

Toch is er ook een andere zijde…

Herken je dit?

  • Elke keer een nieuwe opdracht vinden is best veel werk

  • Je kennis bijhouden gaat ten koste van declarabel zijn of een goed tarief

  • Het soms eenzaam is om als zzp-er te werken

Sluit vandaag nog aan

Community voordelen

Meld je vandaag aan en:

  • ontwikkel je persoonlijke groei en krijg korting op coaching bij externe coachpraktijken
  • netwerk en ontmoet andere experts tijdens onze kwartaal borrels
  • neem deel aan de “deel je kennis”-sessies

Haal meer uit jezelf

Als wij een opdracht voor je werven, draag je 15% af je uurtarief af.

Voor die wervingsfee krijg je:

  • een gave opdracht met minimale sales inspanning
  • 2 uur per maand gratis sparren met een van onze experts
  • 2 uur per maand gratis coaching met de teamlead van de community
  • wij nemen zoveel mogelijk contracten en administratie uit handen

Ik weet er alles van…

Toen ik zelf startte als zzp-er had ik er super veel zin in. Ik kreeg leuke opdrachten binnen, was lekker aan het werk. Maar na een tijd begon ik het eenzaam te vinden. Altijd aan het werk met opdrachten. En als dat klaar was, dan de administratie doen, netwerken, LinkedIn bijwerken of mijn website. Kortom, ik maakte alsnog veel uren. Dat had ik me anders voorgesteld…

Zo kwam ik op het idee om met gelijkgestemde consultants af te spreken en te netwerken. En ik ontdekte dat ik dat leuk vind en goed kan. Het werd voor mij de normaalste zaak om andere consultants te verbinden aan mijn projecten of opdrachtgevers.

Wat mij gemakkelijk af gaat, gaat dat voor de meeste experts niet. En dat vind ik zo ontzettend jammer!

Sluit je daarom aan bij een hele toffe groep zzp-ers die stuk voor stuk een kei zijn in hun vak en graag “samen-alleen” bij de community zijn aangesloten.

Spreek ik jou binnenkort ook?