Challenge: Optimaal presteren

“Leer om (nog) beter te luisteren naar je lichaam, zodat je iedere dag optimaal kunt presteren.”

Een vitale werkomgeving

Hoe zorg je als leidinggevende er voor dat medewerkers werkresultaten boeken nu ze continu uit het zicht zijn? En hoe zorg je voor gezonde medewerkers in deze tijd? Hoe kun je deze vragen inzichtelijk maken met de hulp van Workplace Analytics?

Hoofd en hart zijn vaak gescheiden. In deze challenge leren verschillende artsen jou wat er in je lichaam gebeurt en de signalen van je lijf beter te herkennen. Tevens maken we je in samenwerking met The Growth Lab attent op praktische hulpmiddelen die je hierbij kunnen helpen.

In deze challenge leer je alles over:

  • Wat wil je behouden van het thuiswerken?

  • Wat wil je meenemen naar kantoor?

  • De pijlers van welzijn

  • Hoe Viva Insights kan ondersteunen

Een nieuwe, complexe werkelijkheid daagt organisaties uit en dat wordt gevoeld in het algemeen welzijn van medewerkers. Organisaties vragen arbodiensten vaak om te helpen bij het herstellen van een ongezonde werkomgeving. Om dit goed te kunnen inzetten kan het individu niet losgezien worden van het grote geheel en moeten nieuwe problemen worden opgelost met nieuwe ideeën. Elke organisatie is continu in verandering zoals elk mens in verandering is. Cohesie verkent daarom de behoeften voor welzijn van een individu, een team en management door terug te gaan naar de basis. Door de basis te vinden is het mogelijk om oplossingen vanuit een ander invalshoek te bekijken.

Met een holistische scan legt Cohesie de systematiek bloot die welzijn versterkt of in evenwicht houdt binnen een organisatie. Vervolgens gaan zij samen met de organisatie aan de slag om een flexibel plan te ontwikkelen voor een vitale werkomgeving. Dan begeleidt zij het menselijk kapitaal zodat elke medewerker meer uit zichzelf kan halen in de nieuwe werkomgeving.

Cohesie onthult en begeleidt zo het menselijk potentieel van organisaties naar groei. Dat maakt van Cohesie, de andere arbodienst.

Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door Cohesie.

Cohesie onthult en begeleidt menselijk potentieel van organisaties naar groei.