Challenge: Hybride vergaderen

“In deze challenge leer je hoe je betere online meetings kunt houden met jouw collega’s. Je leert waarom het belangrijk is om naar een online-first-werkafspraak te gaan. Aan het eind van deze challenge zeg jij de flipover gedag”

Het nieuwe vergaderen

Heb jij al nagedacht over jouw terugkeer naar kantoor? Of blijf je liever thuis werken? Het kan zijn dat jij wel naar kantoor gaat, maar jouw collega’s thuis werken. Hoe ga je daar nu mee om?

De meeste mensen weten hun weg in Microsoft Teams ondertussen wel aardig te vinden, maar wat komt erbij kijken als het vergaderen plaatsvindt met mensen op allerlei verschillende locaties? Wat is de impact op de deelnemers als we op verschillende locaties vergaderen? Welke apparaten zet je in (ook met een kleiner budget)? Hoe haal je het beste uit je vergadering met Microsoft Teams?

Het antwoord: de hybride vergaderingen.

In deze challenge leer je alles over:

  • Hoe gaan we vergaderen als we teruggaan naar kantoor?

  • Wat is hybride vergaderen?

  • Oefenen met hybride vergaderen

  • Teams Meeting Rooms van de toekomst

  • Aan de slag met hybride vergaderen

Hoi, ik ben René Bosland en werk voor Communicativ, onder andere als Teams Trainer. Met onze in eigen huis ontwikkelde trainingen zorgen wij ervoor dat jij efficiënter en prettiger met anderen kunt samenwerken. Onze trainingssessies worden afgestemd op de behoefte van de diverse medewerkers. Er is tijdens de sessies altijd veel ruimte voor het behandelen van vragen en alleen daarom al zijn onze sessies een voorbeeld van hoe het óók kan.

Communicativ is gespecialiseerd in digitaal communiceren met Microsoft Teams en finalist Microsoft Partner of the Year 2018 en 2020.

Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door Communicativ.

Communicativ is de Microsoft Partner voor Microsoft Teams meetings en Teams telefonie.