Challenge: Hybride samenwerken

“In deze challenge leer je meer uit digitaal samenwerken te halen met behulp van Microsoft Teams.”

Haal meer uit Microsoft Teams

Mis je contact met collega’s en interactie? Heb je het idee dat er meer mogelijk is met Microsoft Teams dan alleen vergaderen? Vraag je je af hoe je werk leuker en makkelijker kan?  Als deze vragen herkenbaar zijn ben jij op de goede plek! 

Deze week ga je meer leren over hybride en digitaal samenwerken met behulp van Microsoft Teams. De grote kracht van deze challenge is dat je meteen in de praktijk brengt wat je leert. Leren door te doen, noemen wij dat. Doordat je direct kunt oefenen, blijft de opgedane kennis beter plakken. Aan de slag dus! 

In deze challenge leer je alles over:

  • Hoe haal je meer uit digitaal samenwerken met Teams?

  • Wat is een Breakout Room en hoe werkt het?

  • Apps om meer uit digitaal samenwerken te halen

  • Wat komt er kijken bij asynschroon werken?

Hoi! Ik ben Rafael en als adoptieconsultant bij Workspace Heroes is het mijn doel dat jij met behulp van Microsoft 365 makkelijker en met meer werkplezier digitaal kunt samenwerken. Samen met mij leer hoe je Microsoft Teams en Microsoft 365 kunt inzetten om meer uit jezelf én het digitale samenwerken te halen. Gaaf toch?

Bij Workspace Heroes zijn wij gespecialiseerd in leren in de ‘flow of work’ om jou op de beste manier kennis over te brengen over het digitale werken. Wij maken IT begrijpelijk en leuk voor iedereen. Doordat wij continu inspringen op digitale veranderingen zorgen wij ervoor dat jij als medewerker kunt bijblijven. Daardoor onstaan er gelijke kansen voor jou en kan jouw organisatie digitaal innoveren.

Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door Workspace Heroes.

Workspace Heroes is gespecialiseerd in adoptie en verandermanagement. Wij maken IT leuk én makkelijker!