De bureaustoel is aangeschaft, een werkplek is gecreëerd, je pc begint tevreden te zoemen als je hem ’s ochtends aan zet. De schermen springen aan. Je weet het, je bent een topper binnen je vakgebied. En natuurlijk ben je het afgelopen jaar digitaal vaardiger geworden dan je was. Maar helemaal up-to-date dát lukt je niet. Logisch, het was AAN en GAAN.

En nu GA je.

Als een sneltrein. Even een tussenstop maken om de digitale tools te leren is er niet bij. Ook is er amper tijd voor reflectie op deze nieuwe manier van (samen) werken. Het is simpelweg te druk met de werkzaamheden waarvoor je destijds bij deze organisatie aangenomen bent.

Lukt dat?

Zelf uitzoeken?

Nee?

Wist je dat je niet de enige bent? Dat meer van jouw collega’s dat ook hebben?

Je bent niet de enige die niet goed begrijpt wat je digitaal aan het doen bent. Wist je dat je collega’s net als jij ook zwemmen in de cijfervermicelli van digitaal thuiswerken?

Ze vertellen het alleen niet.

Uit schaamte.

Nergens voor nodig.

Spreek het uit, schaam je niet. Het is heel normaal dat je digitaal nog niet vaardig bent.

Zeg het tegen je teameider want die is er voor je om er wat aan doen.

Daarna voel je je drie corona-kilo’s lichter.

 Adoption by doing it is!

Wij maken hybride werken (weer) leuk. Dit doen we met teamleiders, management, ambassadeurs en de mensen die digitaal voorop willen lopen. Met onze jarenlange ervaring hebben we een praktische methode ontwikkeld.

Hiermee gaat IT weer voor jou en je team werken en dus niet tegen je.

Wil je meer weten over dit onderwerp of heb je zelf een geweldige tip om (thuis) werken en dus ook je privéleven (nog) leuker en lichter te maken?

Mail naar carina@workspaceheroes.nl

Wil je op de hoogte blijven van onze blogs en tips? Schrijf je dan hier in.